Denne kage er super nem, svampet og lækker. Det bedste ved det hele er at den nemt kan gøres sund ved at benytte kokossukker men sukrin eller mammas sugar og kun en ussel smule farin hvis du ikke er sukkerforskrækket. Du kan også nemt gøre kagen vegansk ved at udskifte de 2 æg med 90 ml aquafaba (vandet fra kikærter). ENJOY

2 æg
125 g farin, kokossukker, sukrin, mammas sugar eller lign.
1,25 dl olie (smagsløs)
½ tsk salt
1 tsk vaniljesukker
1 tsk kardemomme
1½ tsk kanel
2 tsk husk (gul)
2 tsk bagepulver
40 g Hirsemel
40 g fuldkornsrismel
200 g revet squash

Æg og sukker røres sammen og olien tilsættes.
Alle de tørre ingredienser blandes godt sammen.
De tørre ingredienser blandes i det våde under omrøring.
Riv squash groft og rør det i dejen med en dejskraber.

Fyld dejen i en smurt brødform.

Bag kagen på 180 grader i 40-45 minutter.