Boller med græskarkernemel

Boller med græskarkernemel

8-10 stk

25 g gær
6 dl lunken vand
1 tsk sirup/honning
1 1/2 tsk eddike

1 1/2 tsk salt
25 g husk
45 g Maizena
30 g majsmel
30 g chiafrø
30 g sesamfrø
30 g hørfrø
50 g havregryn
50 g durramel
60 g græskarkernemel
100 g fuldkornrismel
20-30 kværn peber giver lidt ekstra

Vand, gær og sirup blandes sammen og står imens du måler alle tørvarer af.
Mix alle tørvarer sammen.
Tilsæt eddike til væsken før du blander de tørre ingredienser i.
Røres på maskine i 2-5 minutter.
Formes til boller med lidt olie på fingrene.
Lad dem hæve i 1 times tid hvis muligt

Bages i en forvarmet ovn på 200 grader varmluft i 30 minutter

Luk menu
×
×

Kurv