Min “første bog” GLUTENFRI LIVSSTIL

Min “første bog” GLUTENFRI LIVSSTIL

Se i denne video på instagram hvad begge mine bøger indeholder her: https://www.instagram.com/tv/CA56AELhMaL/?hl=da

DENNE BOG SÆLGES PT KUN SOM E BOG (PDF)

Læs anmeldelser af bogen her:
https://betinamunk.dk/2019/08/anmeldelser-af-bogen-glutenfri-livsstil/

Bogen GLUTENFRI LIVSSTIL blev officielt udgivet den 27. maj. 2019.
Bogen er en selvudgivelse af mig, Betina Munk, dvs. et projekt hvor jeg helt selv har bestemt indhold, udseende og selv betalt for alt undervejs lige fra kurser, kamera, props, produkter, udlæg, forudbetaling for de printede bøger og meget mere. Undervejs i processen har jeg fået hjælp fra nogle kære individer som er tæt på mig, med alt fra teknik til korrekturlæsning.


Lørdag den 22 juni afholdte jeg bogreception på Café Empire i Frederikshavn.
Bogen kan pt kun købes som ebog.
Jeg LOVER DIG, at du vil blive SÅ GLAD for den.

Mobilepay 61659106 med din adresse hvis du vil købe en bog. Den koster 249 incl forsendelse eller 200 kr hvis du selv henter i 9981 jerup.

Den fysiske bog er en stor Hardback bog på 212 sider med mad til hele dagen, ugens 7 dage, samt en masse bagværk til hverdag, fest og juletiden.
Bogen indeholder ALT du behøver og udover mine favoritopskrifter får du også mine egne personlige historier, erfaringer, tips og råd.

Se flere billeder fra bogens indhold på min Instagram profil og på mine Insta story highlights.
Bogen er også god til folk uden cøliaki og gluten intolerance for sundhedsstyrelsens anbefaler nemlig at vi skal SPISE VARIERET.

Når jeg har solgt de SIDSTE FYSISKE bøger er dette gældende:

Bogen (den fysiske) kunne købes i hele 2019 og halvdelen af 2020 online, i butikker og via mig.
Derefter valgte jeg kun at tage imod forudbestilling i perioder fremover.
Sidste forudbestilling var den 15/11-2020. Disse blev leveret i slutningen december 2020. Denne bestilling blev forsinket og nåede desværre ikke frem inden jul da en hel afdeling på trykkeriet SPG var lukket ned grundet corona.

Grunden til at jeg valgte forudbestilling, var for at undgå at lægge penge ud selv men også for at slippe for at have hele huset fyldt med bøger altid 🙂

Fra sommeren 2019 og et lille år frem havde jeg dagligt håndtering af bøger og pakkekoder, eller dvs min mand og vores børn havde, og da dette var eller startede som et hobbyprojekt, endte det med at tage for meget af min energi og vores plads og fritid.
Begge mine bøger kan fremover kun købes som e-bog.
Jeg afviser ikke at jeg i perioder fremover modtager forudbestilliger og bestiller samlet igen fra trykkeriet. På den måde kan jeg håndtere alle afsendelser på én gang når energien er til det i stedet for håndtering af bøger på daglig basis.


Planen var oprindeligt at jeg skulle lave bogen som POD (print on demand) hos Saxo publish. Desværre leverede de et produkt jeg kunne stå inde for. De arbejder stadig på at få løst sagen….. og når de får løst de største problemer vil bogen være til at købe via Saxo til ca 340 Kr. (denne pris er UDEN fortjeneste til mig). Dette er altså løsningen der hedder print on demand, hvilket betyder at jeg ikke behøver at lægge ud for bøger og ej heller distribuere dem.

Bogen var i en periode tilgængelig for alle boghandlere via bogportalen, så man kunne derfor få sin lokale boghandler til at bestille bogen hjem. Hvem ved, måske har netop din boghandler et eksemplar stående.

Du kan også undersøge om dit lokale bibliotek fik bestilt bogen hjem.

Dette indlæg har 3 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.