You are currently viewing GLUTENFRI LIVSSTIL, min “første bog”

GLUTENFRI LIVSSTIL, min “første bog”

SÆLGES SOM E-BOG via shoppen og kun som e-bog. De fysiske bøger blev udsolgt herfra pr midt januar 2022. Se denne video hvis du vil se indholdet af alle mine bøger https://www.instagram.com/p/CYWay8_Lbz5/?utm_source=ig_web_copy_link

Køb e-bogen her https://betinamunk.dk/shop/

Læs anmeldelser af bogen her:
https://betinamunk.dk/2019/08/anmeldelser-af-bogen-glutenfri-livsstil/

Bogen GLUTENFRI LIVSSTIL blev officielt udgivet den 27. maj. 2019.
Bogen er en selvudgivelse af mig, Betina Munk, dvs. et projekt hvor jeg helt selv har bestemt indhold, udseende og selv betalt for alt undervejs lige fra kurser, kamera, props, produkter, udlæg, forudbetaling for de printede bøger og meget mere. Undervejs i processen har jeg fået hjælp fra nogle kære individer som er tæt på mig, med alt fra teknik til korrekturlæsning.

Lørdag den 22 juni 2019, afholdte jeg bogreception på Café Empire i Frederikshavn.

Den fysiske bog er en stor Hardback bog på 212 sider med mad til hele dagen, ugens 7 dage, samt en masse bagværk til hverdag, fest og juletiden.
Bogen indeholder ALT du behøver og udover mine favoritopskrifter får du også mine egne personlige historier, erfaringer, tips og råd.

Se flere billeder fra bogens indhold på min Instagram profil og på mine Insta story highlights.
Bogen er også god til folk uden cøliaki og gluten intolerance for sundhedsstyrelsens anbefaler nemlig at vi skal SPISE VARIERET.

Bogen (den fysiske) kunne købes i hele 2019 og halvdelen af 2020 online, i butikker og via mig.
Derefter valgte jeg kun at tage imod forudbestilling i perioder fremover.
De sidste forudbestillinger var hhv den 15/11-2020 med levering i slutningen december 2020 og indtil 31/10-2021 med levering ved årsskiftet 2021/2022. Bestillingen i 2020 blev forsinket og nåede desværre ikke frem inden jul da en hel afdeling på trykkeriet SPG var lukket ned grundet corona.

Grunden til at jeg valgte forudbestilling, var for at undgå at lægge penge ud selv men også for at slippe for at have hele huset fyldt med bøger altid 🙂

Fra sommeren 2019 og et lille år frem havde jeg dagligt håndtering af bøger og pakkekoder, eller dvs min mand og vores børn havde, og da dette var eller startede som et hobbyprojekt, endte det med at tage for meget af min energi og vores plads og fritid.
Mine bøger kan fremover (efter den 31/10-2021) kun købes som e-bog.
Jeg afviser ikke at jeg i perioder fremover modtager forudbestilliger og bestiller samlet igen fra trykkeriet. På den måde kan jeg håndtere alle afsendelser på én gang når energien er til det i stedet for håndtering af bøger på daglig basis.


Planen var oprindeligt at jeg skulle lave bogen som POD (print on demand) hos Saxo publish. Desværre leverede de et produkt jeg kunne stå inde for. De arbejder stadig på at få løst sagen….. og når de får løst de største problemer vil bogen være til at købe via Saxo til ca 340 Kr. (denne pris er UDEN fortjeneste til mig). Dette er altså løsningen der hedder print on demand, hvilket betyder at jeg ikke behøver at lægge ud for bøger og ej heller distribuere dem.

Bogen var i en periode tilgængelig for alle boghandlere via bogportalen, så man kunne derfor få sin lokale boghandler til at bestille bogen hjem. Hvem ved, måske har netop din boghandler et eksemplar stående.

Du kan også undersøge om dit lokale bibliotek fik bestilt bogen hjem.

Dette indlæg har 3 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.