You are currently viewing GLUTENFRI LIVSSTIL, min “første bog”

GLUTENFRI LIVSSTIL, min “første bog”

Mine bøger trykkes og sælges ikke af mig længere grundet udfordringer med helbredet og fordi de blev mere efterspurgt end vi kunne håndtere, min familie og jeg. MEN Rettighederne har vi givet til Glutenfri Zone som har fået lov til at trykke og sælge bøgerne, både i fysisk form og som e-bøger. ER DET IKKE FANTASTISK.
Hop over på http://www.glutenfrizone.dk for at se mere.

Læs anmeldelser af bogen her:
https://betinamunk.dk/2019/08/anmeldelser-af-bogen-glutenfri-livsstil/

Bogen GLUTENFRI LIVSSTIL blev officielt udgivet den 27. maj. 2019.
Bogen er en selvudgivelse af mig, Betina Munk, dvs. et projekt hvor jeg helt selv har bestemt indhold, udseende og selv betalt for alt undervejs lige fra kurser, kamera, props, produkter, udlæg, forudbetaling for de printede bøger og meget mere. Undervejs i processen har jeg fået hjælp fra nogle kære individer som er tæt på mig, med alt fra teknik til korrekturlæsning.

Lørdag den 22 juni 2019, afholdte jeg bogreception på Café Empire i Frederikshavn.

Den fysiske bog er en stor Hardback bog på 212 sider med mad til hele dagen, ugens 7 dage, samt en masse bagværk til hverdag, fest og juletiden.
Bogen indeholder ALT du behøver og udover mine favoritopskrifter får du også mine egne personlige historier, erfaringer, tips og råd.

Se flere billeder fra bogens indhold på min Instagram profil og på mine Insta story highlights.
Bogen er også god til folk uden cøliaki og gluten intolerance for sundhedsstyrelsens anbefaler nemlig at vi skal SPISE VARIERET.

Bogen (den fysiske) kunne købes i hele 2019 og halvdelen af 2020 online, i butikker og via mig.
Derefter valgte jeg kun at tage imod forudbestilling i perioder fremover.
De sidste forudbestillinger var hhv den 15/11-2020 med levering i slutningen december 2020 og indtil 31/10-2021 med levering ved årsskiftet 2021/2022. Bestillingen i 2020 blev forsinket og nåede desværre ikke frem inden jul da en hel afdeling på trykkeriet SPG var lukket ned grundet corona.

Grunden til at jeg valgte forudbestilling, var for at undgå at lægge penge ud selv men også for at slippe for at have hele huset fyldt med bøger altid 🙂

Fra sommeren 2019 og et lille år frem havde jeg dagligt håndtering af bøger og pakkekoder, eller dvs min mand og vores børn havde, og da dette var eller startede som et hobbyprojekt, endte det med at tage for meget af min energi og vores plads og fritid.

Planen var oprindeligt at jeg skulle lave bogen som POD (print on demand) hos Saxo publish. Desværre leverede de ikke et produkt jeg kunne stå inde for i forhold til kvalitet og udsalgtprisen lå efter min mening alt for højt, på ca 340 Kr. (denne pris var UDEN fortjeneste)(og i ringe kvalitet). Print on demand er ellers en god løsning hvis kvaliteten ellers er okay, for det betyder at forfatteren/sælgeren/forlaget ikke behøver at lægge ud for tryk af bøger og ej heller distribuere dem.

Bogen var i en periode tilgængelig for alle boghandlere via bogportalen, så man kunne derfor få sin lokale boghandler til at bestille bogen hjem. Hvem ved, måske har netop din boghandler et eksemplar stående.

Du kan også undersøge om dit lokale bibliotek fik bestilt bogen hjem.

Dette indlæg har 3 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.