Min “gamle bog” GLUTENFRI LIVSSTIL

Min “gamle bog” GLUTENFRI LIVSSTIL

Læs anmeldelser af bogen her:
https://betinamunk.dk/2019/08/anmeldelser-af-bogen-glutenfri-livsstil/

Bogen GLUTENFRI LIVSSTIL blev officielt udgivet den 27. maj. 2019.
Bogen er en selvudgivelse af mig, Betina Munk, dvs. et projekt hvor jeg helt selv har bestemt indhold, udseende og selv betalt for alt undervejs lige fra kurser, kamera, props, produkter, udlæg, forudbetaling for de printede bøger og meget mere. Undervejs i processen har jeg fået hjælp fra nogle kære individer som er tæt på mig, med alt fra teknik til korrekturlæsning.


Lørdag den 22 juni afholdte jeg bogreception på Café Empire i Frederikshavn.
Bogen kan købes lige her.
Og jeg LOVER DIG, at du vil blive SÅ GLAD for den.
Det er en stor Hardback bog på 212 sider med mad til hele dagen, ugens 7 dage, samt en masse bagværk til hverdag, fest og juletiden.
Bogen indeholder ALT du behøver og udover mine favoritopskrifter får du også mine egne personlige historier, erfaringer, tips og råd.

Se flere billeder fra bogens indhold på min Instagram profil og på mine Insta story highlights.
Bogen er også god til folk uden cøliaki og gluten intolerance for sundhedsstyrelsens anbefaler nemlig at vi skal SPISE VARIERET.

Planen var at jeg skulle lave bogen som POD (print on demand) hos Saxo publish. Desværre leverede de et produkt jeg kunne stå inde for. De arbejder stadig på at få løst sagen….. og når de får løst de største problemer vil bogen være til at købe via Saxo til ca 340 Kr. (denne pris er UDEN fortjeneste til mig). Dette er altså løsningen der hedder print on demand, hvilket betyder at jeg ikke behøver at lægge ud for bøger og ej heller distribuere dem.

Bogen er nu tilgængelig for alle boghandlere via bogportalen, så bed gerne din lokale boghandler om at bestille bogen hjem.

Du kan også bede dit lokale bibliotek om at bestille bogen hjem.Du har nu 3 muligheder når du køber den hos mig.

MULIGHED 1:
Hent bogen hos mig privat i 9981 Jerup. Sms til 61659106 for at aftale nærmere.

MULIGHED 2:
Prisen i forretningerne er sat til 299 Kr.
Køber du den via mig så skal du blot betale 200 kr via mobile pay (61659106) og skriv din adresse i noten på mobile pay. (Husk også at skrive at du ønsker bog 1, min første bog)
Så laver jeg pakkekoden for dig og sender den afsted.

Vi lover at sende bogen hurtigst muligt, men det er bare os der klarer det hele pt, så skriv en privatbesked hvis det haster……

Dette indlæg har 3 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.

Luk menu
×
×

Kurv