You are currently viewing Anmeldelser af bogen GLUTENFRI LIVSSTIL

Anmeldelser af bogen GLUTENFRI LIVSSTIL

Bogen Glutenfri Livsstil har fra start været meget efterspurgt, hvilket har været fantastisk. Men mange efterspørger også anmeldelser, så her har jeg samlet lidt forskellige….
På forhånd TUSIND TAK til alle som har støttet mig på denne rejse. Jeg ELSKER at have personlig kontakt med så mange af jer og føle at jeg gør en så KÆMPE forskel. Jeg har åbnet op for mit liv men føler også at jeg får en lille bid af jer når i letter jeres hjerte og skriver privat.

TAK for ALT. JEG ELSKER DET HELE.

DET ER VIGTIGT AT BÅDE LÆSE BOGEN OG HUSKE AT FØLGE OPSKRIFTEN.

Når der står benyt gul fiberhusk så får du ikke samme resultat ved at benytte den grønne. Du kan sagtens benytte den grønne men skal være OBS på at den grønne har en virke tid på 15 minutter og den gule virker øjeblikkeligt.

Det er sjovt at se hvordan enkelte personer alligevel ikke følger de råd som er tydeligt beskrevet i bogen, men så er det jo godt at jeg altid er der til problemløsning.

Dette indlæg har 4 kommentarer

Der er lukket for kommentarer.