Hindbærsnitte

Hindbærsnitte

Dette er en hurtig og nem måde at lave hindbærsnitte på.
Dejen fylder et stykke bagepapir og ofte laver jeg dobbelt portion.

ca. 15 stk a 5×5 cm

MØRDEJ
1 æg/ (eller 1 fiber HUSK æg: 1 tsk gul fiber HUSK (5 ml måleske) og ½ dl vand)
100 g sukker (evt sukrin eller mix)
100 g margarine/smør (smør er bedst, da margarine smuldrer lidt)
50 g kikærtemel (skifter du dette ud er dejen mindre fast)
100 g rismel
1 tsk bagepulver


MARMELADE
200 g hindbær (frosne)
2-3 spsk rørsukker


MØRDEJ
Smelt smør ved lav varme.
Bland æg og sukker sammen. (eller hvis du bruger fiber HUSK “æg” så bland sukker og fiber HUSK med det tørre og vand med fedtstoffet.
Mål de øvrige ingredienser op og bland tør varerne grundigt.
Bland alle ingredienser sammen.
Lad evt. dejen hvile nogle minutter så den kan sætte sig.

Mørdejen rulles ud på et stykker bagepapir i
ca. 2 mm tykkelse, med en smurt kagerulle.

Bages i forvarmet ovn på 175 grader varmluft i ca. 10 min til den er let
gylden.


MARMELADE
Hindbær og sukker koges ved lav varme i ca. 15- 20 minutter.
Sæt marmeladen på køl til den skal bruges.
Når det hele er kølet af kan hindbærsnitten samles og pyntes med glasur og krymmel efter eget ønske.
TIP
Marmeladen kan også laves med skovbær, brombær eller en anden favorit. Du kan også lave din snitte med chokoladeganache imellem.

På min profil på Instagram (IGTV) kan du se hvordan jeg laver denne nemme hindbærsnitte
Se videoen her https://www.instagram.com/tv/B-SGYomBCaw/?utm_source=ig_web_copy_link

Luk menu
×
×

Kurv