Marmorkage

Marmorkage

KAGE TIL 6-12 PERSONER
SPRINGFORM (DIA. 20-24 CM)

4 æg
250 g rørsukker
100 g smør
1 dl mælk
1 spsk mandelessens
2 tsk vaniljesukker
2 tsk bagepulver
100 g mandelmel
100 g fuldkornrismel
100 g fuldkornmajsmel
2 tsk kakao (til sidst)

Bland æg og sukker sammen.
Smelt smør ved svag varme og tilsæt mælk og mandelessens.
Bland alle de tørre ingredienser sammen og bland de våde ingredienser i bortset fra kakaopulveret.
Når dejen er blandet sammen hælder ¾ af dejen i en smurt bageform.
Tilsæt kakaopulveret til den sidste ¼ af dejen og hæld det ovenpå den lyse dej i klatter, striber eller cirkler. Med en gaffel kan du lave et tilfældigt
mønster i dejen.
Bages i forvarmet ovn på 175 grader i 30-45 minutter.
Du kan også prøve at lave den lyse dej i en farve eller tilsætte anden smag.
Tilsæt blot frugtfarve eller superfood pulver til den lyse dej.

Denne kage er en god grundopskrift på en lys kage.
Freestyle endelig når du føler dig sikker…

På min Istagram profil (IGTV) ligger en video hvor jeg viser hvordan jeg laver kagen nemt og hurtigt. Se videoen her https://www.instagram.com/tv/B-P6Y17hmlr/?utm_source=ig_web_copy_link