You are currently viewing Snack bar

Snack bar

¼ dl ahorn sirup 1 spsk peanutbutter 1 spsk kokosolie neutral, smeltet 1 spsk chiafrø 10 g poppet quinoa 15 g græskarkerner hakket 20 g hasselnødder hakket 30 g peanuts hakket 30 g mandler hakket 60 g glutenfri havregryn Overtræk: 1 spsk kokosolie neutral, smeltet (kan undlades) 150 g mørk chokolade 70% Knips salt 1 tsk kakaonips 1 spsk pistacie hakket 1 spsk rosiner hakket Bland alle de tørre ingredienser sammen. Smelt kokosolie med sirup og peanutbutter. Bland det våde og tørre godt sammen og placer massen i en form på 20×20 eller mindre. Bages i forvarmet ovn på 180 grader varmluft i 15-20 min. Køles let i form før du overtrækker med smeltet chokolade og pyntes med kakaonips, pistacie og rosiner. Køler i ca 1 time før du skærer dine barer forsigtigt ud, pakker ind enkeltvis og opbevarer i køleskab til at tage med på farten eller i madpakken som snack.