Snack bar
¼ dl ahorn sirup
1 spsk peanutbutter
1 spsk kokosolie neutral, smeltet
1 spsk chiafrø
10 g poppet quinoa
15 g græskarkerner hakket
20 g hasselnødder hakket
30 g peanuts hakket
30 g mandler hakket
60 g glutenfri havregrynOvertræk:
1 spsk kokosolie neutral, smeltet (kan undlades)
150 g mørk chokolade 70%
Knips salt1 tsk kakaonips
1 spsk pistacie hakket
1 spsk rosiner hakketBland alle de tørre ingredienser sammen.
Smelt kokosolie med sirup og peanutbutter.
Bland det våde og tørre godt sammen og placer massen i en form på 20×20 eller mindre.
Bages i forvarmet ovn på 180 grader varmluft i 15-20 min.Køles let i form før du overtrækker med smeltet chokolade og pyntes med kakaonips, pistacie og rosiner.
Køler i ca 1 time før du skærer dine barer forsigtigt ud, pakker ind enkeltvis og opbevarer i køleskab til at tage med på farten eller i madpakken som snack.