½ tsk salt
1 æg
1 tsk husk
1 tsk vaniljesukker
2 spsk mælk/fløde
65 g maizena
90 g flormelis
100 g sukker
150 g smør
300 g rismel
Overtræk:
½ tsk pebermynte dråber
1 spsk fløde
50 g mørk choko
4-6 bolche stokke
pisk æg, smør, flormelis og sukker i 3 min til det er luftigt.
Mix tørvarer godt sammen og bland dette sammen med æggesnapsen
Sættes på køl i ½-1 time og rulles ud i lidt rismel.
stikkes ud i den ønskede form. Her er benyttet en 4 cm dia rund udstikker.
Bager på 170 grader varmluft i 8-10 min til de begynder at atge farve.
Køles på en rist
Halvdelen af chokoladen smeltes og resten af chokoladen blandes i. Bland derefter fløde og pebermynte i chokoladen. Det vil nu blive lidt tykkere.
Dekorer dine småkager med chokolade (jeg benyttede en pensel) og knuste bolche stokke.
Opbevares i lufttæt kagedåse.