You are currently viewing Fællesmiddage (Glutenfri)

Fællesmiddage (Glutenfri)

(Billedet her er fra den første fællesmiddag jeg afholdte den 6/1-20.)
(Middagen blev holdt på restaurant Empire og der var 24 tilmeldte)

Jeg afholdt den første glutenfri fællesmiddag den 6. januar 2020 på restaurant Empire i Frederikshavn. Her nød vi dejlige flæskestegssandwich med mine hjemmelavede burgerboller. Efterfølgende blev der afholdt glutenfri fællesspisninger på Café Victory i Frederikshavn (Danmarksgade 39) i den nordlige del af gågaden.
Vi havde stor succes med at servere tarteletter og på kun få dage var der fuld booket.
Lige inden corona lukkede Danmark ned nød vi sammen også hjemmelavede hotdogs og franske hotdogs.

Corona fik sat en stopper for planerne om at gøre det til en fast tradition og fortsættelse følger……

Det var og vil være mig der laver 100 % naturlig glutenfri middag hver gang og jeg vil også selv være med til middagen. Det er et afslappet miljø hvor vi alle sidder sammen og hygger os. Jeg håber at I i fremtiden også vil bakke op om dette da det er meget vigtigt for mig at kunne blive ved med at tilbyde dette. Det er en fantastisk og trygt fællesskab hvor jeg også gerne tager hensyn til andre allergener.

Det er generelt en god idé at booke plads i god tid og tag endelig venner eller familie med. Alle kan spise glutenfrit og det jeg laver er lækkert, enkelt og kvaliteten er i top.
Tilmelding sker ved at sende mig en sms på 61659106 hvorefter du betaler via mobilepay når du får ok fra mig.
Skulle du have andre allergener så oplys venligst dette ved tilmelding.
Betalingen er bindende og skulle du/I være forhindret i at komme så kan du/I afhente som maden som takeaway eller evt. til fryseren.


Meningen med fællesspisninger er at vi kan tale på kryds og tværs, for mange har netop efterspurgt venner/bekendtskaber med samme “følelse” eller børn der kan lave noget hyggeligt glutenfrit sammen så følelsen af at være alene kan blive pakket laaaangt væk.

Har du ønsker, idéer eller forslag til et måltid så skriv en sms til 61659106