You are currently viewing Foredrag i Sæby

Foredrag i Sæby

Torsdag den 12. september kl. 19.00 holder jeg et foredrag i Manegen i Sæby. Vil du også til at leve glutenfrit eller kender du nogle der ikke tåler gluten så kom og hør om min nemme vej til en glutenfri livsstil.
Der er bestemt ingen grund til at tage den besværlige vej når jeg kan gøre det simpelt for dig. Det eneste du skal huske som glutenfri eller hvis du kender en der lever glutenfri er, vær forberedt og godt klædt på.

Da jeg i sommeren 2016 fandt ud af, at jeg ikke kunne tåle gluten, skulle der en kæmpe livs ændring til. Jeg kastede sig 100% over en glutenfri livsstil, og i slutningen af maj 2019 udkom min selvudgivede mini biografi og kogebog Glutenfri Livsstil.

Jeg vil på foredraget fortælle om min vej frem mod et liv uden gluten, samt give tips og tricks til det glutenfrie liv. Der vil også være små smagsprøver på noget lækkert fra bogen.

Ønsker du at købe min bog kan jeg tage den med til dig.
Du skal blot betale den på forhånd til mig via Mobilepay 61659106.
Send mig en sms, så finder vi ud af det.

Bogen GLUTENFRI LIVSSTIL indeholder ALT du behøver.
Mad til hele dagen, ugens 7 dage samt en masse dejligt bagværk til hverdag, fest og juletiden.
Erfaringer, fotos, Råd & Opskrifter af mig Betina Munk.
Jeg byder dig indenfor med mine motiverende mantraer og positiv energi.
Bogen tilbyder en masse lækre, nærings rige og lette opskrifter der gør det nemt for dig at få succesoplevelser.
Med lidt øvelse er der ingen grund til at gå på kompromis med hverken smag eller tekstur.
Glutenfri Livsstil er SÅ meget mere end blot bagværk.
Jeg er vinder af titlen “Byens bedste bager” på forårsmessen 2019 i Frederikshavn. Vinderkagen var både fri for gluten og raffineret sukker.

Følg mig på Instagram: @betinamunk, Facebook eller via min hjemmeside https://www.betinamunk.dk

Tilmeld dig foredraget i Manegen i Sæby her:

https://bibl.frederikshavn.dk/arrangementer/voksen/glutenfri-livsstil-0