Der har været STOR efterspørgsel på flere glutenfrie kurser. Og det er da klart når de nærmest er GRATIS. Jeg afholder kurser resten af året af ren og skær interesse, fordi jeg gerne vil have skabt mig et netværk af lækre glutenfrie mennesker.

Jeg har åbnet op for følgende datoer og det er først til mølle.
Der er plads til 8 personer på hvert hold og tilmeldingen er bindende.
Tidsrummet er 12-16 og prisen er 400 kr. pr person for indkøb, materialer og ingredienser.
Kurset bliver afholdt hos mig i privaten i 9981 Jerup.

TILMELDING:
Ved bestilling af plads så skriver du blot en sms til mig.
Få lige et ok fra mig INDEN du overfører (via mobilepay 61659106)
Når du har betalt og givet mig din mail, så får du først en mail fra mig ca. en uge før kurset med lidt info.

Lørdag den 2 november – Julebag (UDSOLGT)
Søndag den 3 november – Julebag (UDSOLGT)

Lørdag den 16 november (brød og boller) !!!!!!(NYT)!!!!!

Lørdag den 30 november – Julebag (Få pladser tilbage)

(Jeg kan selvfølgelig også tage hensyn til div andre allergier udover gluten)

Jeg laver meget gerne private kurser på 4 timer for 8 personer til 400 kr pr person + transport

PRAKTISK INFO:
Således foregår kurset.
Vi starter lige på og hårdt kl 12.00, hvor jeg i køkkenet demonstrerer lidt.
Derefter får I selv lov at få fingrene i dejen.

Jeg har på forhånd afvejet de tørre ingredienser til hver opskrift. 
Det er nyt at jeg på forhånd har afvejet alle de tørre ingredienser, men jeg har erfaret fra tidligere kurser at da jeg har presset programmet tæt, så er det er fordel at jeg forbereder det meste i forvejen.

På den måde sparer vi tid på det “kedelige” og man må da også gerne snyde lidt ligesom i Tv-Køkkenet, for der er ingen grund til at spilde tiden.
Kvalitet fremfor kvantitet.

Vi gennemgår sammen hver trin i hver eneste opskrift, således at I efter 4 timer har haft fingrene med i det hele.
Det er meget givende at være med i hele processen på ALLE de sager vi laver, men samtidig betyder det også at I alle får rigtig meget info på kort tid. 

GLÆD DIG!

😁


Jeg har lavet en tidsplan og en rækkefølge for hvornår de forskellige ting skal bages i den almindelige ovn i køkkenet

Hvor der er en vilje er der en vej

Målet er som på tidligere kurser at holde tidsplanen.

Derfor er det vigtigt at I kommer mætte og tilpasse og klar til at gå igang.
Kom gerne 11.50, så vi kan starte til tiden.

VIGTIGT:
Medbring venligst følgende på dagen:
Opbevaring til smagsprøver

Vil du se lidt billeder fra tidligere kurser så se mine historien i mine højdepunkter
https://www.instagram.com/stories/highlights/17979178033270578/