Der var STOR efterspørgsel på flere glutenfrie kurser. Og det er da klart når de nærmest er GRATIS. Jeg afholder kurser resten af året af ren og skær interesse, fordi jeg gerne vil have skabt mig et netværk.

Jeg har åbnet op for følgende datoer og det er først til mølle.
Der er plads til 8 personer på hvert hold og tilmeldingen er bindende.
Tidsrummet er 12-16 og prisen er 400 kr. pr person for indkøb, materialer og ingredienser.
Kurset bliver afholdt hos mig i privaten i 9981 Jerup.

Ved bestilling af plads så få lige et ok fra mig INDEN du overfører (via mobilepay 61659106)
Når du har betalt og givet mig din mail, så får du først en mail fra mig ca. en uge før kurset med info.

Lørdag den 7 september – Kager og styling
Søndag den 8 september – Brød og Boller (UDSOLGT)
Lørdag den 21 september – Brød og Boller (UDSOLGT)
Søndag den 22 september (Brød og boller) – (backup kursus hvis mit FOF hold bliver aflyst) (skriv dig på begge lister hvis du vil sikre dig plads)
Lørdag den 2 november – Julebag (UDSOLGT)
Søndag den 3 november – Julebag (kun 1 plads tilbage)
Lørdag den 30 november – Julebag
Søndag den 1 december – Julebag

(Jeg kan selvfølgelig også tage hensyn til div andre allergier udover gluten)

Jeg laver gerne private kurser på 4 timer for 8 personer til 400 kr pr person + transport

PRAKTISK INFO:
Således foregår kurset.
Vi starter lige på og hårdt kl 12.00, hvor jeg i køkkenet demonstrerer lidt.
Derefter får I selv lov at få fingrene i dejen.
Derefter går vi i stuen.
Tiden og pladsen skal bruges optimalt og jeg har derfor lavet en plan.
Vi vil hver især have en plads ved bordet som vi bliver ved.
Det er et stort fælles bord i stuen.
Ved hver plads ligger en opskrift klar.
Ved bordet skal vi hver især afveje de tørre ingredienser til hver vores opskrift.
Vi sender ingredienserne rundt, så vi ikke skal bruge tiden unødigt på at fare rundt efter de tørre ingredienser.

Derefter gennemgår vi sammen i fællesskab i køkkenet hver trin i hver opskrift, således at I efter 4 (evt. 5) timer har haft fingrene med i det hele.
Det er meget givende at være med i processen på ALLE de sager vi laver, men samtidig betyder det også at I får meget info på kort tid.
Jeg har lavet en tidsplan og en rækkefølge for hvornår de forskellige ting skal bages i min lille ovn i køkkenet😁

Målet er som på tidligere kurser at holde tidsplanen.

Derfor er det vigtigt at I kommer mætte og tilpasse og klar til at gå igang.
Kom gerne 11.50, så vi kan starte til tiden.

VIGTIGT:
Medbring venligst følgende på dagen:

Digitalvægt
Måleskeer (tsk, spsk)
Decilitermål
Piskeris
Dejskraber
En stor spiseske.
Lille skål (0,5 liter)
Stor skål (2-3 liter)
Viskestykke
Opbevaring til smagsprøver

Vil du se lidt billeder fra tidligere kurser så se mine historien i mine højdepunkter
https://www.instagram.com/stories/highlights/17979178033270578/